1-10-2022 The End…is near

Het einde… Daar lijkt het toch sterk op. Na de start van RoaRrr Uitgeverij op 4-12-2017, vol goede moed, zijn wij nu tot de conclusie gekomen dat er misschien geen plaats is in het huidige striplandschap voor ons. Het is keihard maar na bijna vijf jaar zien we, dat ons budget niet toe laat dat wij deze mooie boeken kunnen blijven maken. Er is simpelweg niet genoeg verkoop voor de door ons uitgegeven stripboeken om met vertrouwen te blijven uitgeven, is onze ervaring tot nu toe. Wij hebben altijd willen staan voor mooi uitgegeven boeken van kwaliteit, met goede verhalen en tekenwerk, maar net op het punt dat de beslissing genomen moest worden of Button Man integraal 2 naar de drukker kon, en de laatste berekening voor de te verwachten opbrengst was bezonken, werd het ons helder. “Dit kan zo niet blijven duren”. Wanneer de opbrengst met zelfs de meest positieve verkoopprognoses niet in de verste verte boven de kosten uitkomen, dan valt het doek, met pijn in ons hart.


Nu heeft het de laatste jaren voor waarschijnlijk geen enkele strip-uitgeverij meegezeten. De pandemie, de oorlog die voor papierprijzen zorgt die de pan uit rijzen, de vergrijzing van de “Europese Strip” liefhebbers, het veranderen van het striplandschap voor kleinere uitgevers, het nabije stoppen van onze distributeur, zijn wat voorbeelden die niet helpen voor de verkoop en de kosten.


We willen alle mensen die onze boeken aangeschaft hebben en er zeker van hebben genoten, van harte bedanken voor hun interesse, met name uiteraard onze vaste klanten.


We zullen de huidige voorraad die bij onze zeer gewaardeerde Ron Poland (Strips in Voorraad) ligt, aan gaan bieden tegen een aantrekkelijke korting. De aanbieding zal drie maanden gelden waarna het restant vernietigd zal worden… 

Snik, snotter… Dit is zeker geen actie waar wij trots op zijn, maar zal gezien de situatie noodzakelijk zijn.


Met een zeer kleine slag om de arm is dit… vaarwel! 

Eind dit jaar komen we nog wel met een update, omtrent de kleine slag…


RoaRrrr

Raymond

Ronald


Per 1-10-2022 tot en met 31-12-2022 zullen de volgende pakketen aangeboden worden tegen korting in de SSZ of bij ons:

- Mazeworld 1 + 2         (Normale en Speciale Editie 25% korting)

- Streamliner 1 t/m 4    (Normale, Speciale Editie en Verzamelaars Editie 20% korting)

- Ar-Men                         (Normale, Speciale Editie en Verzamelaars Editie 20% korting)


Daarna zullen deze worden vernietigd.

© RoaRrr 2017-2022